EXPERT 5 STERREN DEALS! SCHERP GEPRIJSDE ARTIKELEN!

15x vtwonen inc. leren Shabbies Amsterdam tas
voor maar €89 euro! Klik voor meer informatie!

Weekendje weg?
Keuze uit 97 hotels!

Cadeau naar keuze bij een abonnement op Margriet!

Minder belasting betalen? Verlaag nu GRATIS de WOZ-waarde van je huis door bewaar te maken!

De gemeente maakt een inschatting van de WOZ-waarde van je huis gebaseerd op een paar vergelijkbare panden en op basis van gegevens over de woning en perceel uit het kadaster. Het gebeurd vaak dat de waarde te hoog word ingeschat.Ambtenaren van de gemeente gaan echt niet ieder huis binnen om te kijken hoeveel een woning waard is. De gemeente maakt een inschatting van de WOZ-waarde van je huis gebaseerd op verschillende informatie. Zoals de waarde van vergelijkbare huizen. Bijvoorbeeld het huis van je buren of soortgelijke huizen in je buurt. Ook verzamelt de gemeente gegevens over de woning en je perceel uit het kadaster. De oppervlakte van de woning en het perceel. De Het gebeurd vaak dat de waarde te hoog word ingeschat.

Een te hoge WOZ-waarde kost u tussen € 63,- en € 2.538,- per jaar. Over de looptijd van uw hypotheek (gemiddeld 30 jaar) betaalt u tot € 76.140,- te veel belasting. 

Op bezwaarmaker is het mogelijk om bezwaar te maken op de WOZ-waarde van je woning. 

Hier bespaar je veel geld mee en het kost helemaal niets!

 

Gratis bezorging vanaf € 75 euro bij WannaHaves Fashion!

De lekkerste gerechten voor thuis!

Marley Spoon gebruikt en levert alleen verse ingrediënten, je kiest helemaal zelf waneer de ingrediënten en recepten aan huis worden geleverd en je hebt ruime keuze aan recepten, elke week opnieuw!
 4 x € 10,00 = € 40,00 korting!

4 Nummers van
'De tuin op tafel' voor maar €14,95!

Eiken tafels voor scherpe prijzen!

Ga je voor een moderne industriële look door een van de stalen onderstellen onder het eikentafelblad te kiezen? Of kies je voor de authentieke look met een echt eikenhouten onderstel, waardoor je tafel of bureau volledig van eikenhout gemaakt is. Een stoere eiken-tafel geeft je huiskamer een prachtige uitstraling. Als robuuste eetkamertafel, maar mits goed behandeld kan een eiken-tafel ook prima dienst doen als een onverwoestbare keukentafel. 

Het eiken tafelblad (en stalen of houten onderstel) wordt thuisbezorgd en op wens ook bij je gemonteerd, zodat je snel van je nieuwe eiken tafel kunt genieten.

Flow magazine + FjällRaven- rugtas!

Flair of VIVA magazine + All time favorites tas!