Blog

Geld besparen

Geld besparen op je WOZ-waarde?

Geld besparen is heel normaal. Soms blijft er weinig geld over voor andere dingen of je wilt geld sparen voor een grote uitgave. Hoe doe je dit? Je wilt ook niet altijd de kleine leuke dingen moeten overslaan omdat je aan het besparen bent. We hebben iets gevonden wat voor jou interessant kan zijn. Jij hoeft wellicht minder belasting te betalen! WOZ-waardes, besparen  belasting. Dit zijn dingen die je vaak voorbij hoort komen. Voor veel mensen klinkt het allemaal lastig en als veel gedoe. Dit valt allemaal eigenlijk wel mee. Het is namelijk zo dat veel mensen niks met hun WOZ-waarde doen omdat ze denken dat het veel moeite kost. Integendeel! Het is in 5 minuten geregeld. Je kunt er makkelijk geld mee besparen door simpelweg wat gegevens in te vullen. Benieuwd hoe dit werkt? Lees hieronder meer.

Minder belasting betalen? Verlaag nu GRATIS de WOZ-waarde van je huis door bewaar te maken!

We hebben je nu verteld DAT je kunt besparen op je belasting. Maar nu gaan we je uitleggen HOE je kunt besparen. Het werkt zo: Ambtenaren van de gemeente gaan echt niet ieder huis binnen om te kijken hoeveel een woning waard is. De gemeente maakt een inschatting van de WOZ-waarde van je huis gebaseerd op verschillende informatie. Zoals de waarde van vergelijkbare huizen. Bijvoorbeeld het huis van je buren of soortgelijke huizen in je buurt. Ook verzamelt de gemeente gegevens over de woning en je perceel uit het kadaster. De oppervlakte van de woning en het perceel. De Het gebeurd vaak dat de waarde te hoog word ingeschat.

Een te hoge WOZ-waarde kost u tussen € 63,- en € 2.538,- per jaar. Over de looptijd van uw hypotheek (gemiddeld 30 jaar) betaalt u tot € 76.140,- te veel belasting. 

Op bezwaarmaker is het mogelijk om bezwaar te maken op de WOZ-waarde van je woning. 

Hier bespaar je veel geld mee en het kost helemaal niets!
Klik hier om bezwaar te maken


Bekijk ook onze andere aanbiedingen