Geplaatst op Geef een reactie

Auto week + Sony koptelefoon

De Autoweek

Ben jij een auto freak? Dan is dit wat jij nodig hebt! Autoweek komt met een spetterende aanbieding. Ze geven jou de mogelijkheid om het magazine de Autoweek te lezen voor maar liefst €69 euro in plaats van €253,40 euro! En ook ontvang je bij elk abonnement die je nu afsluit een gloednieuwe Sony koptelefoon.

Over de Autoweek: Autoweek verschijnt elke week met artikelen over nieuwe ontwikkelingen in autoland, rij-impressies van bijzondere modellen en het laatste autonieuws. Alles over auto’s!

Word iedere week geamuseerd met de allerlei nieuwtjes over de nieuwe en over de hippe trends in de auto wereld. Sluit jij nu een abonnement af dan ontvang je een gloednieuwe Sony MDR-XB650BT koptelefoon en ook krijg je de mogelijkheid de papieren versie je thuis ontvangt via een digitale weg te lezen! En de garantie dat je abonnement makkelijk opzeg baar is.

Wat vind je allemaal in de Autoweek?  

In de Autoweek lees je verschillende soorten artikelen over auto’s. de nieuwste modellen, de eerste pref ritten, reportages en ook rij impressies zijn aanwezig. In het magazine worden alle soorten auto’s behandeld, van kleine tot grote, lagere tot hogere auto’s alles komt er in voor. Komt er binnenkort een nieuwe gave bak uit? Je leest het gelijk in de nieuwste Autoweek.  

Zijn er nog mee leuke dingen?

Zeker weten! Je hoeft er dan misschien geen lid voor te zijn maar ze zijn er zeker. Zo kan je op de website van Autoweek allerlei informatie vinden over auto’s en over de techniek die achter de auto’s zitten. Ook biedt de website jou tools waar je alle kosten die je mogelijk moet maken met je auto kan berekenen, berekenen bijvoorbeeld de belasting, de BPM of doe een kenteken check, ja het is allemaal mogelijk op de website van Autoweek ( zonder abonnement ook ).

De duurste auto van 2019 in Nederland?

Check nu de ACTIE

De duurste auto doe op het moment op Nederlands grond gebied staat is een auto van het merk Rolls-Royce. Het gaat in dit geval om de Rolls-Royce Phantom EWB, voor deze bolide moet je maar liefst een kleine €640.000 euro neerleggen en wil je hem met de mogelijke functies kan dat bedrag oplopen naar maar liefst €800.000 voor deze super de luxe auto!  

Afbeelding is een voorbeeld afbeelding:

Geplaatst op Geef een reactie

Toe aan een nieuwe Auto?

Auto.nl heeft een groot aanbod aan auto’s, auto’s in allerlei verschillende klasse van duren auto’s tot goedkopen auto’s ze hebben het allemaal. Bij auto.nl kan je auto’s leasen, maar ook kopen. met een aanbod meer dan 1000 auto zit er altijd iets tussen voor jou.

Wat is het voordeel van een auto leasen?

 • Geen gedoe: Met een private lease weet je wat je standaard per maand kwijt bent aan je auto.
 • Geen spaargeld nodig: heb je geen spaargeld? Maar verdien je wel elke maand een lekker bedrag en wil je in een nieuwe auto rijden? Dan is leasen wat voor jou!
 • Vaak goedkoper dan kopen: als je een auto koopt met geleerd geld dan is een private lease meestal goedkoper. Het is in ieder geval goedkoper dan een nieuwe auto kopen met je eigen geld.

Wat is het nadeel van een auto leasen?

 •  Autorijden kan goedkoper: als je een jonge auto niet belangrijke vind dan kan je beter met je eigen geld een oude auto kopen, dan kom je in de meeste gevallen goedkoper uit.
 • Duur bij weinig gebruik: rij jij weinig dan is een auto leasen ook niet voordelig, autodealers gaan meestal uit van een minimale gereden afstand van 10 tot 15 duizend kilometer per jaar en de kilometers die je niet hebt gereden krijg je niet vergoed.
 • Contractbreuk is kostbaar: veranderd voor jou je situatie bijvoorbeeld door een echtscheiding of ontslag dan heb je meestal een probleem met het ontbinden van je lease contract, en zijn de gevolgen voor je zelf.

Wat is het voordeel van een auto kopen?

 •  Naar eigen wens: je kan je eigen auto helemaal naar eigen smaak laten maken, je bepaald zelf welke kleur je wilt, welke accessoires en welke bekleding je wilt. Ook kan je er dingen aan laten veranderen die je zelf leuk vind/ wilt.
 • Garantie: bij een nieuwe auto krijg je altijd garantie, gaat er iets kapot? Da kan je soms nog gebruik maken van de garantie ( niet alles valt onder de garantie ).
 • Brandstof gebruik: je rijd is een nieuwe auto die in vergelijking met de oudere auto’s veel schoner en beter voor het milieu zijn.

 Wat is het nadeel van een auto kopen?

 • Wachttijd: jij wilt natuurlijk jouw ultra droom auto en ja… die staat niet zo maar klaar, dus de tijd dat ze hem helemaal naar jouw wens gaan maken kan soms wel een tijdje duren.
 • In de prak: rijdt je jouw auto echt helemaal de prak in, dan zit je letterlijk en figuurlijk in de prak. Want waarschijnlijk vallen die kosten niet onder de garantie die je hebt gekregen en moet je er flink voor gaan betalen.

Zoals je ziet staat hier boven genoeg informatie om de keuze te maken of je nou een auto gaat kopen of er toch eentje leaset bij Auto.nl het enige wat jij nog moet gaan doen is een kijkje nemen op de website en er achter komen of jou droom bolide aanwezig is bij Auto.nl en wie weet rijdt jij binnenkort in een gloed nieuwe auto!

Bekijk de auto’s